HTML

 Szoci vagy nem Szoci, az Éhségmenetben résztvevőket köszöntő feliratok, a rendőri és palotaőrségi felvonulás mindenképpen gyomorforgatóak. Nem szabad elfelejtenünk, hogy a menetben résztvevők száz-kétszáz kilométert gyalogoltak kurva hidegben azért, hogy demonstrálják nemtetszésüket és egyenlő munkáért egyenlő bért követeljenek a kritikán aluli, pazarló, megalázó és értéktelen közmunkaprogramban dolgozóknak, valamint elküldjék azokat melegebb éghajlatra, akik szerint ez sikertörténet. Az éhezés napi gond több százezer családban. Hát miért nem mondhatják ki, hogy basszák meg magukat, akik éheztetik őket.

Megalazas.png

Az a félelmetes, hogy a kormány és Vitya Vezír ezt is pártpolitikai szinten kezeli. A saját népéért felelősséggel tartozó fejedelem ezt nem tenné meg. Még Tiborc is beszélhetett az Urával. Hűen tükrözi Orbán és szarházi talpnyalóinak véleményét a saját néükről az a fajta hozzáállás, amivel ezt az eseményt kezelték.

Ha én lettem volna Magyarország miniszterelnöke, kiadtam volna az utasítást, hogy a szégyenteljes feliratot és a palotaőrséget, valamint a túlzott rendőri erőt azonnal távolítsák el, mert megsérti a magyar nemzet fiait, akik messziről azért jöttek el hozzánk, általuk választott képviselőkhöz, hogy elpanaszolják, milyen rosszul megy soruk és azt kérik tőlünk, ideiglenesen ránk ruházott hatalmunk erejével segítsünk rajtuk. Legalább hallgassuk meg őket tisztességgel! Ezt kívánta volna meg a politikai érettség, európai szintű gondolkodásmód, az úri becsület, és a hazafiság.

Ehhez képest ezt ő rendelte meg, de legalábbis hagyta jóvá. Nem mer ő beszélni sem az egyszerű melóssal, sem az őt méltó ellenfélként kihívó politikusokkal, sem értelmiségiekkel, csak lapul.

Nem érdemes csodálkozni. Már többször megírtam és továbbra is fogom: Magyarországot nem a cigányok, a zsidók, a nemzetközi oligarchia, hanem Orbán Viktor teszi tönkre. Egyszemélyű felelőse mindennek, mert egyeduralkodó mint pártjában, mind kormányában. Ami történik, az ő megrendelésére, vagy jóváhagyásával történik.

 

2013. február 12.

A Látóember

Címkék: Fidesz Orbán Viktor Éhségmenet Szoci

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://latomasokkonyve.blog.hu/api/trackback/id/tr715076216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása